ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

СВАТБИ

Видеозаснемане на сватби, предсватбени видеосесии, момински и ергенски партита. Изработване на сватбени клипове, видеопокани и видеоколажи. Нашата страст е да разкриваме красотата във вашите взаимоотношения и да я пресъздаваме в художествена форма. Ще запечатаме с любов неповторимите емоции и забавни моменти на сватбения ден. Ще ви радваме с прекрасни сватбени филми.

СЕМЕЙНИ ТЪРЖЕСТВА

Видеозаснемане на най-важните събития в живота на човека и изготвяне на кратки семейни филми, посветени на тях. Целта ни е да уловим специфичната атмосфера на празника, да предадем вълненията и емоциите на родителите и близките, да разкрием топлината и красотата на семейните отношения. .

КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

Представяне специфичната дейност и уникалния път на развитие на отделната фирма. Това включва изготвяне на видеоматериали, посветени на нейната история и активност, продукти и услуги, човешки потенциал, техническа база, работна среда и микроклимат, обслужване, отношения с клиенти и партньори. Филмите ни задоволяват две базисни корпоративни потребности:

  • Оосигуряват висококачествени видеоматериали за нуждите на рекламата и ПР.
  • Изграждат корпоративната видеобиография, т.е. “живата памет” на фирмата, съхраняваща информация за нейното развитие, дейности и постижения.