НОВИНИ ОТ АРТ ВИДЕО
Новини /
Януари 2017 г.

Арт Видео започна да предлага видеозаснемане

От 1-и януари 2017 г. Арт Видео започна да работи като самостоятелна компания за видеозаснемане на сватби, семейни тържества и корпоративни събития.

Изключително ни е приятно да представим нашата нова компания в областта на сватбената видеография – Арт видео. Създаваме я, за да отговорим на интереса към нашата работа. Арт Видео ще разкрива красотата на семейната история на много хора, ще пресъздава неповторимите емоции на сватбения ден и ще радва десетки хиляди хора с прекрасни сватбени филми.

От 1-и януари 01.01.2017 г. Арт Видео започна да работи като самостоятелна компания за видеозаснемане на сватби, семейни тържества и корпоративни събития. Творческият екип, който ще работи в Арт Видео за Вас е съставен от колеги с мтого творческа енергия, с които сме си сътрудничили дълги години и които са доказали своето майсторство и любов към жанра сватбена видеография.

Техниката, която ще използваме е с безкомпромисно качество и представя най-доброто в своя клас, предлагащо се от световните лидери в бранша: Sony, Panasonic, JVC, ABC, Kessler, DJI и др.

Едно от най-важните неща за клиентите на Арт Видео -важното е, че новата ни агенция се възползва от огромния опит в областта на сватбената видеография на Филмова къща "Виктор Попов". Арт видео ще работи като самостоятелен екип, който ще се труди упорито и с любов, за да разкрие своя потенциал, утвърди собствен творчески почерк и усъвършенства естетиката на сватбения филм.